Accrediteret Underviser

 

For at undervise i The Form – Reality Practice™, skal man accrediteres en gang hver andet år.

Accrediting handler om at sikre niveauet

  • Som underviser skal accreditering fornys hvert andet år
  • Bevægelserne og baggrundsforståelse, skal være med når bevægelserne bliver undervist
  • The Form – Reality Practice™ er et beskyttet varemærke
  • Som underviser er du en del af et internationalt netværk af undervisere

Du kan læse mere om Accreditering og Internationale undervisere her: www.realitypractice.org


Mød Rodrigo Ríos

Passion for The Form – Reality Practice™

Jeg faldt for The Form – Reality Practice™, da jeg opdagede hvor simpelt og effektivt den er for både den udøvende og modtageren. Aldrig før havde jeg oplevet en metode der gang på gang gav udøveren dyb intim hjerte kontakt.

Endelig var det fantastisk at have fundet et instrument, der på en yderst subtil måde transformerer “gamle mønstre” og støtter integration på en direkte mærkbar og kropsorienteret måde.

Jeg blev accrediteret underviser i The Form – Reality Practice™ i 2009. Aldrig før eller siden har jeg stødt på så simpelt et instrument, med så stort potentiale. Jeg bliver stadig overrasket! Jeg anbefaler på det varmeste til alle, der virkeligt ønsker at opdage sig selv og leve fra hjertet.


 

 

Indre arbejde

Min rejse med personlig – og selvudvikling startede i 1999 med meditation hos H. Daverne. I mange år herefter tog jeg til mig bredt og vidtfavnende i junglen af selvudviklingsmetoder.

Mit ønske om at forstå mig selv og andre mennesker, ledte mig til lære grundlæggende psykologi, hvilket førte til at jeg idag er certificeret HR Coach (ICN) samt certificeret Enneagram Træner.

Kosmologien som beskrevet af danske Martinus er en grundsten i min menneske – og verdensbillede. Her har jeg oplevet en gennemført forklaring af mennesket udvilkling, men en logisk og forståelig rød tråd. Et værk der i den grad møder enhver med behov for en logisk, rationel forkarling og forståelse for det vidunderlige mysterium om Mennesket, Evolution og polforvandling.

Diamond Logos er en selvudviklingsmetode, som jeg har været ufattelig glad for. Den intensive træning og ballast, har givet mig at et solidt fundament til at arbejde med selvudvikling og essens. Diamond Logos interegrere psykologi og spiritualitet på en yderst harmonisk måde. Gennem forståelse for dybde psykologiske mekanismer i et miljø der også fremmer nærvær og kropsopmærksomhed, åbnes der for temaer, blokeringer og samtidig for den helende essens, der opstår i kontakten med vores væren. Hjertet i DL er Inquiry, en raffineret opdagelsesproces, der forbinder krop, sind og hjerte i en kontinuerlig proces af åbning til der der er. Det åbner for teamer, frigør “historien” og giver indsigt der forandrer. En uvurdelig perle, for alle der søger en bro mellem psykologi og væren – teoretisk og praktisk.

I 2009 opdagede jeg på et retreat med Bernie Prior mildt sagt en revolution i min forståelse og indsigt af hvad selvudvikling er. Læs mere www.bernieprior.org

Bernie er et levende eksempel på det han taler om, fra dybe emner om transformation, selv’et, parforhold og kærlighed til simpel og konkret praksis i Væren. Gennem The Form – Reality Practice™, oplevede jeg en skræmmende sjældenset kombination af mystik og virkelig konkret transformerende metode.

Lige siden er The Form en fast del at min egen praksis og kontakten til Bernies lære, er en kerne i forhold til min udvikling af relationer, parforhold og selvudvikling. Min oplevelse er The Form støtter rejsen for mange, der hvor andre veje når deres grænse.

Individuelle Sessioner

Jeg giver personlige sessioner, for dig som ønsker personlig fordybbelse og støtte på din indre rejse. Formen er fokus på væren, essens og hjertet.

En form der bedst beskrives som eksistentiel terapi, og ligger i grænselaget mellem ren væren, terapi/coaching. At arbejde med væren, vil sige at opdage hvordan teamer, udfordringer, blokeringer og behov set fra eksistenstiel perspektiv er en del af livet. Når vi ER med dem og opdager kernen i temaet, uden at GØRE noget, men i stedet favner og tillader os selv at være med oplevelsen ufordømmende, sker heling gennem den essens, der opstår i sand og ærlig erkendelse af teamet. Det er min opgave som guide at støtte og skabe kontakt til den essens der er tilstede, som ofte er meget subtil og overset.

Styrken i denne metode at den dybe forståelse for psykologisk teamer og deres kobling til tabet af dens respektive essens eller værenstilstand.

Kontakt for uddybelse, spørgsmål eller bookning af session.

Læs mere her!

 

Privat

Rodrigo arbejder gennem Insight People med HR Coaching, Eksistentielle samtaler og som Mindfulness Træner.

Rodrigo er gift og har 2 børn.