Individuelle sessioner

 

“Jeg følte det som om mit hjerterum udvidede sig.”

“Jeg mærkede det meget direkte og mærkede ’visdommens kilde’ i mig meget direkte.”

Jeg oplevede for første gang, at få kontakt til mit hjerterum, som en form for energikilde, det var en ret speciel oplevelse. For mig føles det som en ressource, der er iboende i mig..

Jeg skulle lige vende mig til at forbindelsen var over Skype, efter lidt tilvænning tænkte jeg løbende mindre over det.

Sessionerne var en blanding af samtale, hvor Rodrigo hjalp mig til at finde svarene i mig selv og gennem The Form meditation få fokus på hjertet. Jeg følte det som om at mit hjerterum udvidede sig.

Personligt var det en rigtig god oplevelse for mig igen at komme i kontakt med den viden og visdom, der er i væren, kilden indefra. Som en kilde eller ressource jeg kan trække direkte på uden om (eller parrallet) med hjernes tanker. Forinden vores 2 sessioner var jeg gledet væk fra viden og opmærksomheden på denne kilde indeni.

En øjenåbner for mig var da Rodrigo spurgte: ”Hvordan kender du kærligheden til din datter”? Mit svar var: ”i hjertet” R: ”behøvede du at tænke dig om for at finde frem til svaret?” Mig: ”nej, Jeg ved det bare”, mærkede ’visdommens kilde’ i mig meget direkte.

Den viden og tillid til den iboende vished i mig forsøger jeg i forskelligt omfang at bruge i min hverdag. Det er spændende og det virker langt hen ad vejen. Rodrigo oplever jeg som meget i kontakt med sig selv, og i den kærlighed der er i ham. Man mærker i spørgsmålene, at der er en befriende ikke-dømmende og åben nysgerrighed, som trækker på en anden visdom, end den man mest kender til.

Det er fascinerende når det lykkedes at udveksle på denne anden ’kanal’ der er i os.

Jeg oplevede for første gang, at få kontakt til mit hjerterum, som en form for energikilde, det var en ret speciel oplevelse. For mig føles det som en ressource, der er iboende i mig, og som Rodrigo hjalp mig med at komme i kontakt med.

Lige efter den første session oplevede jeg i praksis det fænomen, at den måde vi møder omverden på ofte bliver/er en spejling af det der foregår inde i os selv (mødet var med min datter Liva lige efter sessionen). Det var ret vildt. Under den anden session oplevede jeg noget for mig helt nyt i forbindelse med mit fokus på hjertet. Jeg oplevede – guidet af Rodrigo- at der var en form for støvboldt i siden af hjertet, der førte til en tragt længere ind, jeg kunne ikke komme der ind, men det er ret vildt at opleve nye sider af ens eget indre!

Jeg er blevet inspireret til at meditere mere med fokus på hjertet, til at undersøge, hvad der sker når jeg i højere grad mærker efter hvilke impulser, sandhedsoplevelser der kan komme ud af dette fokus.

Jeg oplever det som en form for marinering i ro og kærlighed af krop og sjæl, når jeg har sessioner med Rodrigo. Jeg oplever at komme i kontakt med en styrke og en ro inde i mig selv, som giver mig glæde og kærlighed til mig selv og livet.

Jeg synes at udfordringerne er at bevare kontakten med dette indre, når man står i alle de mange forskellige hverdags situationer, dilemmaer og konflikter. Men jeg erfarer på den anden side, at det kan man godt. Mine sessioner hjalp mig med at genopdage og forstå det på et dybere plan end tidligere.

Der er en sjov boblende energi i Rodrigo, som jeg ofte synes man finder i ældre vise mænd, Rodrige du er for mig en livs bekræftende person, der som noget ret unikt -også inden for den alternative verden- virkelig er i kontakt med de værdier og lever i praksis i de energier, som han formidler gennem The Form og nu de 2 sessioner. Der er en legende, søgende lige ud af landevejen åben tilgang til omverden, som er befriende tiltalende; man vil gerne med derhen. Rodrigo er meget inspirerende at modtage undervisning, læring, visdom og indsigter fra.

Når jeg tænker på Rodrigo, får jeg oftest et lille smil i mundvigen. Fra hjertet tak for dig og for at få lov til at praktisere sammen med dig.

 

Kærlige hilsener,

Sanne Smith, Faglig konsulent, cand.jur. og mor til Liva.