Individuelle sessioner

 

Jeg følte jeg efter en lang ørken vandring endelig igen kom i kontakt med mit hjerte.”

Jeg sad tilbage med en dyb forståelse, tillid, ro og åbenhed.”

“Jeg kommer i kontakt med min inderste essens, og mærker min egen kærlighed”

Jeg følte, efter en lang ørken vandring, at jeg igen at kom i kontakt med mit hjerte. Jeg havde længe haft svært ved at mærke min krop, følelser, og mit hjerte.

Skype Sessionen med rodrigo og The Form har bragte mig tilbage til mit hjerte. Jeg blev i stand til at se mere klart. Jeg sad tilbage med en dyb forståelse, tillid, ro og åbenhed. Det var som at komme hjem, og genopdage mig selv.

Jeg oplevede at få kontakt til mit inderste på et meget dybt plan. Blev guidet til at mærke min krop og komme ud af hovedet. Det var en tydelig en energi oplevelse der gjorde mig i stand til mærke flere detaljer og give slip så alt hvad der var, kunne komme frem.

Der igennem kom oplevelsen af essens og den inderste kærlighed frem. Jeg gik derfra med en fantastisk følelse af værd og nærende kærlighed og en styrket tro og tillid til at den eksister inde i mig. Jeg har endelig mærket på en måde, der nu er så stærkt at tvivlen ikke kan tage den væk. Jeg ved den er der og altid vil være der.

Der blev sået mange nye frø og jeg fik mange nye erkendelser omkring mig selv og mit liv. Vigtigst af alt det jeg tager med mig er en vision om hvordan mit liv kan være! Jeg mærker det dybt inde i mig selv så klart og tydeligt, og har fået en vej oplyst til hvordan jeg kan komme derhen.

Tak Rodrigo for lygten der kan lyse på min vej.

Kira Holm, Cand. Merc.