The Form Practitioner

 

 • En unik uddannelse i hjertebevidsthed
 • For dig selv og som du kan give til andre
 • Træd ind i mening, autenticitet og liv!
 • En praksis for hjertet, relationer og parforhold

Med The Form Practitioner kan du:

 • Bruge The Form – Reality Practice som en praksis i hjertebevidsthed for dig selv

 • Give andre sessions med The Form – Reality Practice

På The Form Practitioner lærer du:

 • Om forandringsprocesser
 • Om at leve fra hjertet
 • Principper og blokeringer i relation til hjertebevidsthed

Indhold

 • The Form – Reality Practice™, del 1-5
 • En ny dimension i din meditation
 • Om krop, sind, følelser, sjæl og hjerte
 • Identitets begrebet – en livslang rejse
 • Kærligheden til dig selv og andre
 • Livscyklus og transformation
 • Den maskuline og det feminine polaritet
 • Afmystificering og udfordringer

“For dig som inderligt ønsker at opdage en større kontakt til dit inderste

og mest dyrebare, hjertet” – Rodrigo


 • Beskrivelse

  At leve er en rejse

  At lære sig selv at kende at en livslang rejse. En smuk, opløftende og til tider smertefuld rejse.

  Rejsen i opdagelse af hjertet handler om at opdage hvordan livet kan leves anderledes og fra hjertet.

  En rejse der kræver mod, nysgerrighed og vilje til igen og igen at se sig selv. Se og omfavne vores personlighed også når det er svært. Det er naturligt del at det at være menneske at være identificeret med sin personlighed. Det er samtidig en særlig gave at opdage dette og samtidig opdage vores formløse natur.

  Når vi lever med og fra hjertet opdages en udsædvanlig rejse og at hvert øjeblik er en rejse i livet.

  Dit autentiske jeg

  I din kerne er du bevidsthed, kærlighed eller lys, kært barn har mange navne. Livsglæde, passion og livsenergi er naturlige aspekter af vores væren. Selvudvikling handler om at lære dette autentiske selv at kende. Personlig udvikling handler om at kende vores personlighed på godt og ondt, og opdage at forældede sider eller forme kan transformeres og nye kan udvikles eller opstå. Når vi kan tillade og være med både vores form – og formløse natur, opdages en helt ny måde at være i livet på!

  Det er i din kerne du allerede er hel og fuldkommen. At lære sit lys at kende sker i glimt og sideløbende opleves transformation eller afvikling af vores personlighed. Dit autentisk selv taler til dig gennem hjertet! Derfor er hjertet centralt når vi skal lære os selv at kende og kunsten er at være os selv i alle livets faser.

  Evolution & livscyclus

  Når vi er i kontakt med vores væren eller formøse natur, er vi i kontakt med det i os der kan transformere det gamle, kaldt det ressource, evne, kærlighed eller hjerte.

  Når vores personlighed transformeres er det en sårbar proces. Kunsten at hvile i væren, når disse processer rammer os, er essentiel for at transformere gamle former og tillade det nye at blive skabt. Denne proces sker kun i nu’et, når vi hviler i væren.

  Vores personlighed er fuld af sider der vil hjem og integreres, når det sker opstår muligheden for at skabe nye måder at være i livet på dvs. nye former. Denne proces opleves som smertefuld, at lære denne cyclus er at lære at være menneske i transformation eller evolution. Det er ikke en mindre ting – det ER stort!

  The Form lærer dig at hvile i hjertet og i din oprindelige natur, hvilket er essentielt for dette. Oplevelsen af sommer, efterår, vinter og forår er livet på godt og ondt. Når vi lærer at være med alle livets faser tillader vi den evige cyclus og proces af skabelse, nydelse og opløsning.

  The Form vil med Garanti flytte grænser!

 • Indhold i detaljer

  Indhold:

  • The Form – Reality Practice

  The Form – Reality Practice udgøre en væsentlig del at forløbet. Denne bevidsthedspraksis er en direkte vej til opdageles af hjertebevidsthed. Du lærer alle bevægelser i The Form – Reality Practice, del 1-5.

  • Identitet

  En central fokus i forløbet er reflektion over identitet. Både form og formløse natur. Personlighedspsykologi og simple modeller der øger forståelsen for vores indre processer.

  • Hjerte Inquiry

  Bevidstgørelse gennem “the art of revelation”. Bevidst hjerte inquiry handler om erkendelse. Erkendelse af tanker, følelser, krop og identitet. Simpelt for nye øjne, dybt for den erfarne. Et kunst at være både i erkendelse af det relative og det transcendente samtidigt. Forskellige inquiry metoder læres.

  • Parforhold & Relationer

  Grundlæggelse forståelse for universelle principper – det masculine og det feminie princip og hvordan vi kan integrere det i dagligdagen. Det handler om RELATIONER. Relationen med os selv og med andre! Dynamikken mellem mand – kvinde. Parforhold og relationer, livets spejl, hjertets spejl og relationen til The Form.

  • Transformation & Livscyclus

  Blomstring, Vækst, nydelse og afslutning eller fødsel, liv og død. Hvordan vi bruger disse faser konstruktivt i vores indre liv og lærer at vokse med dem. Kunsten at bringe fornyet indsigt og selverkendelse til gamle vaner og identitet, så det bliver frugtbart og til glæde og gavn for sig selv og andre.

  • Rejsen

  Klassiske udfordringer – Indre modstand og projektioner. Integration i livet og i dagligdagen. Om friktion og naturlige processer der saboterer vores rejse til hjertet. Visdom, mystik og forskellige traditioner og om det at finde egen vej.

  Med forbehold for ændringer.

Praktisk Information

Uddannelsen holdes 2 gange årligt.

Næste hold i støbeskeen for 2020

The Form Practitioner på 8 dage (40 timer).

Datoer:

Alle dage fra 17 – 22.

Du skal kunne deltage alle dage!

Med forbehold for ændringer eller tidsmæssige justering!

Adresse: Mynstervej 5, 1827 Frederiksberg i København.

Pris

Early Bird pris: 4.900 kr.,

ved tilmelding seneste d. 1. mars 2020

Derefter normal pris: 5.900 kr.


Ønsker du brændende at være med og har svært ved at få økonomien til at gå op, er du velkommen til at tage kontakt.  Vi ønsker at gøre det muligt for alle at være med!


 • Tilmeldingsprocedure
  • Moms tillægges for fradragsberettigede (momsregistrerede) selvstændige, virksomheder og organisationer
  • Husk at anive navn(e) ved betaling og sende en email. Du vil derefter modtage en bekræftelse på din tilmelding

  Betaling skal overføres til The Form – Reality Practice v/Rodrigo Rios
  Netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr.: 0260 og kontonummer: 3194041500

  Din tilmelding er gyldig når du har indbetalt 20% af prisen som depositum (refunderes ikke) og sendt en mail med din tilmelding til: rodrigo@realitypractice.org

Udtalelser

“Jeg vil godt komme med en gigantisk opfordring til samtlige indenfor meditations verdenen…

“It’s a hell of a ride.”

Martin Heiss, Bigum&Co, SEO Manager  & Mindfulness Instruktør hos Animum

“…jeg fået en langt stærkere forståelse for ”mit hjertes magi”…”

“…helt fantastisk stadig at kunne nå ind til disse lag i mig selv…“, “Af hjertet tak…”

Ditteliya Zoe Eeva Brendstrup, Indehaver af www.ditteliya.com og underviser på Niels Brock Handelsgymnasium.

“Jeg følte det som om mit hjerterum udvidede sig.”

“Jeg mærkede det meget direkte og mærkede ’visdommens kilde’ i mig meget direkte.”

Sanne Smith, Faglig konsulent, cand.jur. og mor til Liva.


Læs flere udtalelser her

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor en practitioner?

  At have en praksis er værdifuldt og smukt!

  Daglige øvelser giver en særlig kontakt der fordybes og bliver stærkere og stærkere med tiden. At have en praksis er nemmere sagt end gjort. Daglige eller jævnlige øvelser kræver tid, prioritering og et selvansvar, som til tider kan være svært. Meget kan læres gennem læsning, men nogle ting læres bedst eller kun gennem praksis!

  Motivationen til at have en praksis er essentiel og opstår typisk gennem erkendelse af værdien af en praksis.

  For nogle er motivationen et brændende ønske om at leve og være i kontakt med hjertet eller din sjæls kærlighed til livet. En sådan praksis handler om  at bringe din kærlighed til stede i dit eget liv. Når dagligdagens udfordringer, gøremål, modstand, friktion, indre s0m ydre er tilstede, er det svært. Derfor kan vi have behov for et holdepunkt der kan hjælp os gennem de svære tider. Kunsten er at komme tilbage til hjertet!

  En sund praksis der er en naturlig og integreret del af livet, kan være den klippe der igen og igen bringer dig hjem.

  Mange har enormt svært ved at etablere en praksis. Selv om der er gode grunde til at meditere eller have en praksis der opøver bevidst opmærksomhed, møder mange en mur af udfordringer.

  Udfordringer kan være prioriteringer, tid og mange gøremål, der forhindrer det praktiske træning eller det kan være indre modstand. Som regel hænger det sammen med opdagelsen af værdien i en praksis OG finde den form der passer personligt.

  ”En gang erfaret…” De fleste oplever et stærkt værdiskift efter første gang de oplever hjerte kontakt. Oplevelsen kan varierer fra fyldt op af kærlighed eller dyb fredfyldt lyksalighed. En fred, lykke og kærlighed der ønskes for alle levende væsner. En gang oplevet kontakt med hjertet har en særlig effekt, der vækker en særlig motivation for at kende denne kontakt bedre.

  Med et emne så stort som dette, er det vigtigt at vide at uddannelsen er en slags kørekort hvor du får den nødvendige baggrundsforståelse som gør at du kan udøve, have en praksis og derigennem være i en positiv læringsspiral i relation til hjertet og det at være Practitioner.


 • Er forløbet en uddannelse?

  Forløbet er en uddannelse hvor du konkret vil lære en praksis og vil lære hvordan du kan give andre en session med The Form – Reality Practice. Ønsker du at undervise i The Form – Reality Practice? Læse mere her!

 • Hvilke forudsætninger kræves?

  På The Form Practitioner kan alle være med. Erfaring med meditation eller anden procesorienteret selvudvikling er en fordel. Vigtigt er interessse, nysgerrighed og ønsket om at lære dig selv at kende.

 • Hvad vil det sige at forløbet er procesorienteret?

  Kurser med The Form – Reality Practice er Procesorienterede kurser. Kurserne kan kan tages flere gange og hver gang kan du lære noget nyt! Bevægelserne lærer du første gang, men indsigt og erkendelse kan være ny hver gagn. På samme måde som coaching, terapi eller anden procesorienteret forløb

 • Kan man tage forløbet i bider?

  Kurserne kan ikke deles op i bider efter ønske.

  For at gå dybere (tage næste step) i The Form skal krop og sind være der, hvor meditationen i foregående del har bragt dig til. Den tekniske side af læringsprocessen er mindre, den bevidsthedsmæssige læringsproces fylder mere. Der giver et fokus på kvaliteten fremfor kvantiteten.

 • For hvem er det?

  The Form Practitioner er for dig der:

  • Brænder for at opdage mere hjertebevidsthed
  • Længes efter mere autencitet
  • Ønsker at mærke livet og være levende
  • En nysgerrig på selvudvikling
  • Vil lære en hjertepraksis